7 februari 2022

SGP Tweede Kamerlid Roelof Bisschop op bezoek in Bodegraven-Reeuwijk

SGP tweede kamer lid Roelof Bisschop bracht maandagmiddag een kennismakingsbezoek aan onze gemeente.

Vergezeld door o.a. de lijsttrekker van de partij in Bodegraven-Reeuwijk, Jan Leendert van den Heuvel, bracht Bisschop eerst een bezoek aan de Verhoeff-Rollmanschool. Na een kennismaking met de directie en een rondgang door de school kregen de leerlingen van groep 8 de gelegenheid de volksvertegenwoordiger te bevragen over politieke zaken. Bisschop was onder de indruk van de wijze waarop de leerlingen zich voorbereid hadden. “Ik kreeg heel veel vragen op mij afgevuurd en ik hoop dat zij na de beantwoording toch iets meer begrepen van het politieke bedrijf. Leuk was ook dat ze meteen van de gelegenheid gebruik maakten om te informeren hoe zij het beste hun wens voor een voetbalkooi kenbaar zouden kunnen maken. Gelukkig kon ik op dat gebied ook een paar tips meegeven.”

Na het bezoek aan de school ging het kleine gezelschap naar de veehouderij/kaasmakerij van de firma Olieman aan de Oud-Reeuwijkseweg. Daar werden zij ontvangen door raadslid Henk van der Smit die in het kort de historie van de Goudse Kaas belichtte en wees op het grote belang van de kaasmakerij en verwerking van kaas voor de gemeente omdat daarmee zo’n 1500 arbeidsplaatsen, direct of indirect, gemoeid zijn. Het bezoek werd afgesloten bij het bekende kraan- en grondbedrijf van de gebr. Olieman aan de Tempeldijk.

 

Tweedekamer lid  Roelof Bisschop met de fractie op bezoek bij de  Verhoeff Rollmanschool

Bisschop geeft gastles aan groep 8

Tweedekamer lid Roelof Bisschop geeft gastles aan groep 8

Tweedekamer lid  Roelof Bisschop met de fractie op werkbezoek bij de kaasmakerij 

Op werkbezoek bij Olieman

Tweedekamer lid  Roelof Bisschop met de fractie op werkbezoek op werkbezoek bij  kraan- en grondbedrijf van de gebr. Olieman